mit csinálunk?

Honlapkészítés

Egyedi weboldalak, adatbázisok, mobilra optimalizált honlapok, illetve különböző alkalmazások fejlesztése. Igény esetén honlap karbantartás, vagy teljes körű felügyeletet is tudunk biztosítani (tervezések, online management, karbantartás, kampányok hozzácsatolása, végigkisérése). Keresőoptimalizálás (SEO), Google Adwords és Facebook management (SMM).

Hogy csináljuk?

Arculattervezés

Teljes, vagy részleges arculati grafikák formába öntése online, vagy offline felületre. Logó, weboldal, kampány kiegészítők, vagy filmekhez arculati grafikák, animációk tervezése. Cégek arculatának minden elemét megtervezzük, hogy szép, tiszta és hatékony legyen, természetesen a kor legújabb követelményeit figyelembe véve.

Hogy csináljuk?

Grafikai tervezés

Nem csak új, de meglévő arculathoz igazított grafikai illusztrációk, 3D-s vagy 2D-s grafikák elkészítése. Nyomdai kivitelezés annak minden szegmensében, legyen szó plakátokról, molinókról, katalógusokról vagy reklám anyagok tervezéséről.

Hogy csináljuk?

User Experience (UX design)

A média világának minden audiovizuális szegmensében tudunk segíteni, legyen szó kampányfilmről, imázs-videóról, kisfilmről, 3D-s animációkról vagy TV spotokról. Mind a szakmai, mind a technikai hátteret biztosítani tudjuk, Neked csak meg kell álmodnod, hogy mit akarsz viszontlátni a képernyőn!

Hogy csináljuk?
árajánlatkérés